Welkom bij Equano

Equano in Sint-Gillis-Waas is al tien jaar de welness-specialist van het Waasland. U vindt er een uitgebreide keuze aan jacuzzi's, infraroodcabines, sauna's en spa's aan de scherpste prijzen. Eerst proberen vooraleer U koopt ?. Dat kan in Equano's eigern wellnessruimte.

Jacuzzi's, infraroodcabines en een sauna zijn immers in meerdere prijsklassen verkrijgbaar en passen hierdoor in ieders budget. U hoeft dus niet langer als particulier naar het wellness center voor een sauna, of een kuur in het assortiment van zwemspa's. Equano zorgt ervoor dat u naar de sauna kan of gezellig kan genieten van een kwalitatieve zwemspa in uw eigen huis. De drempel voor sauna en wellness bezoek verlaagt en u als klant kan nog meer genieten van uw quality time in de sauna.

 

Equano biedt zijn klanten een brede waaier aan hoogwaardig materiaal aan voor wellness, sauna, zonnebanken en zwemspa's. wij onderscheiden ons vooral op volgende gebieden:

  • Rechtstreekse import van Artesian spa's en zwemspa's
  • Sauna en infraroodcabines rechtstreeks van Alpha industries en sunlighten
  • Beste prijs/kwaliteitsverhouding op onze wellness producten zoals sauna, zwemspa's en stoomdouches
  • Gegarandeerde na-serviceop alle wellness producten binnen de 48u
  • Uitwerken van volledige concepten
  • Een eigen testruimte voor sauna, zwemspa's en stoomdouches

 
Wenst u een mooi bruin kleurtje? Ook hier kunnen wij u bij helpen. In ons uitgebreid aanbod van wellness oplossingen beschikken wij over zowel particuliere als professionele zonnebanken. Zomer of winter u loopt er altijd stralend, met een mooi bruin kleurtje bij.

 

In onze showroom kunt u ons uitgebreid assortiment aan wellness oplossingen bekijken, uw wensen kenbaar maken en u laten adviseren over alle verschillende mogelijkheden die sauna, zwemspa's en stoomdouches te bieden hebben. Maak kennis met comfort, welzijn en ontspanning. Ons jong en dynamisch team brengt u graag op de hoogte over onze wellness producten.

 

Contacteer ons nog vandaag om uw toekomstige zwemspa uit te testen.

Wellness voor binnen en buiten aan scherpe prijzen bij Equano te Oost-Vlaanderen